Lagana pobjeda rukometaša Sloge

Lagana pobjeda rukometaša Sloge

Susret osmog kola odigran sinoć u Gornjem Vakufu - Uskoplju pred 1200 gledalaca zasluženo je pripao domaćinu koji su od prve minute nametnuli svoj ritam igre te niti u jednom trenutku nisu ispuštali prednost koja je jednim dijelom susreta bila narasla i na + 11. Poluvrijeme je okončano 15:7. U drugom poluvremenu gledamo sličan rukomet s tim što se Derventa malo budi i boljom igrom u odbrani smanjuje visoku prednost ali sve što su mogli da urade jeste samo da poraz ublaže a krajnji rezultat iznosi 28:21 .

U ekipi domaćih prvo ime susreta je golman Močević Miloš koji je sa 17 odbrana od toga 3 sedmerca briljirao na golu. Što se tiče strijelaca Abdurahmanović sa 7, Purić 5 Biljaka 4 bili su bolji od ostalih. U ovoj utakmici svi igrači su dobili minutažu a trener Demirović iskoristio je priliku i da odmori neke igrače za nedjeljni susret u Goraždu.

I onako fer i korektnu utakmicu na visokom nivou odsudili su Miljević-Petrović sudijski par iz Banja Luke koji su po prvi put bili u našem gradu, te su oduševljeni organizacijom, i atmosferom pohvalili kako naš kolektiv tako i samu publiku.

MRK Sloga : Spahić Selvedin, Močević Miloš 17 odbrana ( 3 sedmerca), Purić Admir 5, Pokvić Mesud , Softić Armin, Bilić Ivan 2, Dedić Amer 3, Demirović Ajdin 1, Abdurahmanović Sedžad 7, Alić Nedžad 2, Ljutić Arman 1, Halebić Anes 3, Biljaka Goran 4. Trener ekipe Demirović Rasim.

RK Derventa : Škrga Dražen 2 odbrane, Starčević Dragan 9 odbrana, Sibinčić Zvjezdan, Živanić Davor 4, Lukić Goran 1, Pejić Danijel, Denić Miladin 3, Pekić Spasoje, Milinković Dražen 2, Dragičević Andrej 3, Zemunović Goran 1, Stanković Borsilav, Škrga Radovan 2, Ristić Nikola, Mišanović Branko 5, Nikić Dragan. Trener ekipe Bjelošević Milorad.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh