MRK Sloga promovisla dva nova igrača, uskoro nova imena i početak priprema

MRK Sloga promovisla dva nova igrača, uskoro nova imena i početak priprema

Rukovodstvo MRK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje danas je promovisalo dva nova igrača. Radi se o Sedžadu Abdurahmanoviću i Admiru Puriću.

Abdurahmanović igra na poziciji srednjeg beka, rođen je 1994. godine, visok je 190 cm, težak 90 kg. Do sada je nastupao za Krivaju i Maglaj.

Purić igra na poziciji lijevog beka, rođen je 1987. godine, visok 192 cm, težak 92 kg. Do sada je igrao za Krivaju, Vogošću i Kakanj.

Sloga još očekuje završetak registracije Berzada Demirovića, koji se iz Katra vraća u matični klub, te angažman jednog pivota i desnog beka.

Kada je u pitanju dosadašnji igrački kadar, svi igrači ostaju na okupu, osim Šahinovića koji se oprostio od rukometa.

Ekipa Rasima Demirovića sa pripremama starta 22.07. Prvi dio priprema će igrači odraditi na gradskom stadionu „Košute“, nakon čega slijede desetodnevne pripreme na planini Raduši. Nakon povratka u Gornji Vakuf-Uskoplje, slijede dvije pripremne utakmice, te turnir Prijateljstva u našem gardu, gdje će Sloga odmjeriti snage sa najboljim bosanskohercegovačkim ekipama.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh