Gornji Vakuf-Uskoplje: U subotu i nedjelju Otvorena škola nogometa za djevojčice

Gornji Vakuf-Uskoplje: U subotu i nedjelju Otvorena škola nogometa za djevojčice

Otvorena škola nogometa za djevojčice u saradnji sa novoosnovanim Ženskim nogometnim klubom Sloga, organizuje školu nogometa za sve djevojčice. Škola nogometa će se održati 23.06. i 24.06. na gradskom stadionu Košute u 10h.

Otvorena škola nogometa za djevojčice već godinama vrši promociju ženskog nogometa u Bosni i Hercegovini, napokon je došao red i na naš grad. Osim zabavnog sadržaja očekujemo i goste, bivše i sadašnje reprezentativke BiH i Hrvatske u nogometu da sa nama podijele svoja iskustva. Očekuje vas mnogo zabave i razna iznenađenja.

Očekujemo djevojčice i klubove iz Bugojna, Travnika i ostalih gradova SBK koje će učestvovati u zabavnom programu i podijeliti stečena iskustva. Također očekujemo dolazak par nogometnih freestylera koji će pokazati svoje vještine sa loptom.

Sve djevojčice su dobrodošle.⚽ osfud18


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh