NAJAVA: Derbi sezone u Gornjem Vakufu-Uskoplju igraju MRK Sloga i RK Borac

NAJAVA: Derbi sezone u Gornjem Vakufu-Uskoplju igraju MRK Sloga i RK Borac

U okviru 17. kola Prve lige – grupa Jug, snage će u sportskoj dvorani u Gornjem Vakufu-Uskoplju odmjeriti MRK Sloga i RK Borac Travnik. Susret je na rasporedu u subotu, 17.03.2018. godine sa početkom u 18:30.

Ovo je utakmica koja odlučuje koja će od ove dvije ekipe naredne sezone igrati među bosanskohercegovačkom rukometnom elitom.

U prvom susretu, pobjedu je slavio Borac i sada Sloga mora uz podršku svojih vjernih navijača tražiti pobjedu. Kapacitet dvorane za ovaj susret je povećan za dodatnih 130 sjedećih mjesta, kako bi barem dio navijača koji želi prisustvovati susretu, to i mogao učiniti.

Sloga je u odličnom nizu od pet vezanih pobjeda, te u ovaj susret ulazi sa puno optimizma. S druge strane, Borac, također, igra odličan rukomet, te će ovo sigurno biti praznik rukometa.

Izgovora nema, svi u dvoranu, igra Sloga!


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh