FOTO: 3. Osmomartovski turnir u odbojci za žene

FOTO: 3. Osmomartovski turnir u odbojci za žene

Proteklog vikenda održan je treći po redu Osmomartovski turnir u odbojci u organizaciji Odbojkaškog saveza SBK/KSB, Odbojkaškog kluba „Sloga“ Gornji Vakuf-Uskoplje i Općine Gornji Vakuf-Uskoplje. Domaćin je ugostio ekipe iz Bugojna, Donjeg Vakufa, Jajca, Viteza, Busovače, Novog Travnika i Fojnice. Nakon obavljenog ždrijeba i razigravanja prema skupinama, polufinale su izborile igračice iz OK „Vitez“, OK „Busovača“, OK „Victory“ i OK „Sloga“.

Polufinalne utakmice su ispunile očekivanja, gdje je bilo pregršt dobrih poteza, borbe i zalaganja, a za finalni plasman su se izborili OK „Vitez“ i OK „Sloga“.

Pobjednik 3.Osmomartovskog turnira u odbojci osvojila je ekipa OK „Vitez“, drugoplasirana ekipa OK „Sloga“ Gornji Vakuf-Uskoplje i trećeplasnirana ekipa OK „Victory“ iz Novog Travnika.

Za najperspektivniju igračicu proglašena je Bojana Ramljak iz OK „Vitez“, najbolji libero je Marija Bilić igračica OK „Sloga“, najbolji smečer je Lana Memišević iz OK „Victory“, najbolji korektor je Iva Vinac iz OK „Vitez“, najbolji tehničar je Džana Smajić iz OK „Victory“, najbolji bloker je Sara Petrović iz OK „Sloga“ i najbolja igračica je Dajana Garić iz OK „Vitez“.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh