Nezavisni blok BiH zaštitio građane Gornjeg Vakufa-Uskoplja od potencijalne opasnosti

Nezavisni blok BiH zaštitio građane Gornjeg Vakufa-Uskoplja od potencijalne opasnosti

Danas su simpatizeri i aktivisti Nezavisnog bloka BiH u ulici Gradska, preko puta džamije Mehmed bega Stočanina, uklonili pokrov koji je visio i tako bio potencijalna opasnost po naše građane.

Za naš portal se obratio predstavnik Nezavisnog bloka Edvin Granić, inače kandidat za skupštinu Srednjobosanskog kantona:

Već nekoliko godina slušao sam apele naših građana za sanaciju krova ove zgrade koja se nalazi u samom centru i predstavlja ogledalo našeg grada.

Nažalost, do danas, njihovim zahtjevima nije udovoljeno.

Iako se radi o aktivnostima koje se odvijaju na nivou lokalne zajednice, te nemaju veze sa Općim izborima 2018. godine, kao aktivisti i simpatizeri Nezevisnog bloka BiH odlučili smo se uz pomoć lokalne kompanije ukloniti pokrov koji je visio godinama i tako prijetio da izazove eventualnu tragediju.

Mislimo da je to minimum koji možemo učiniti za naš grad, te da je konkretno djelovanje jedini pravi put da se prevaziđu svi problemi u kojima se nalazi naša Opština/Općina i  Kanton/Županija.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh