Poziv izlagačima za učešće na festivalu 'Ideeš fest'

Poziv izlagačima za učešće na festivalu 'Ideeš fest'

U cilju promovisanja lokalnog turizma, kulture i obrtnika iz naše općine, Javna ustanova "Centar za obrazovanje, sport i kulturu" poziva zainteresovane izlagače sa područja općine Gornji Vakuf-Uskoplje za učešće na festivalu kulture i sporta „IDEEEŠ FEST“ koji će se održati 13.07. i 14.07. 2018. godine.

Za učešće u izložbenom dijelu dobrodošli su umjetnici, obrti, trgovci, društva, te ostali zainteresovani koji žele da predstave svoje proizvode.

Za sajamski dio festivala obezbijeđeno je 7 kućica koje će biti postavljene u gradskom parku, a prijavljeni će svoje proizvode moći predstaviti 13.07. i 14.07. od 18:00h- 23:00h.

Prijave i sva dodatna pitanja možete slati do 09.07.2018. na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili pozivom na broj 062 066 734.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh