Sutra predavanje u džematu Grnica

Sutra predavanje u džematu Grnica

Pozivamo vas u ime džematskog odbora Grnica i svih džematlija džemata Grnica na predavanje koje će u  našem džematu održati prof. dr. Šefik Kurdić. Predavanje će se održati u nedjelju, 04.02.2018.g., poslije jacije namaza.  Nadamo se da ćete nam biti dragi gosti i da ćete se okoristiti predavanjem uvaženog prof. dr. Kurdića te da ćete se lijepo osjećati u našoj Grnici.

Šefik Kurdić (rođen 6. aprila 1958. godine, Piljužići kod Tešnja) je bosanskohercegovački teolog na polju hadisa i da'we. Napisao je mnoštvo vlastitih djela, a učestvovao je i u prijevodu više djela sa arapskog na bosanski jezik.

Učesnik je naučnih konferencija u Bosni i Hercegovini i u svijetu. Održavao je predavanja širom svijeta i učestvovao u emisijama na domaćim i inostranim radio i TV stanicama. Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada a posebno poznat po prevodu Muslimove zbirke hadisa.

Džemat Grnica


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh