Glasajte za svoga favorita na Festivalu 'Djeca znaju pjevati'

Glasajte za svoga favorita na Festivalu 'Djeca znaju pjevati'

U okviru Festivala „Djeca znaju pjevati“ u petak je održana je prva takmičarska noć zabavne muzike. Organizatori su omogućili publici da svojim glasovima (facebook likovima) omogući nekim od takmičara prolazak u drugi krug.

Dragi naši fanovi, i vi možete utjecati na ishod prve takmičarske večeri, lajkovima fotografija naših takmičara/natjecatelja. Broj takmičara/natjecatelja je za koje možete glasati je neograničen. Glas(ov)anje traje do petka, 19.01. do 10:00h, kada će glas(ov)anje biti zatvoreno. Naglašavamo da će spisak/popis osoba koji su glas(ov)ali za takmičare/natjecatelje biti kontrolisan/kontroliran, te neće biti uvaženi sumnjivi lajkovi, radi možebitnog korištenja aplikacije Auto Liker. U slučaju da na fotografiji nekog učesnika bude primijećen takav slučaj, odluku o budućnosti tog takmičara/natjecatelja donosi Organizacioni odbor. Takmičari/natjecatelji su dužni da prijave na našu službenu facebook stranicu ako uoče bilo kakve nepravilnosti u glas(ov)anju . Za konačnu rang-listu bit će vrednovani samo lajkovi na fotografijama koje objavljujemo u nastavku. Spisak/popis takmičara/natjecatelja koji prolaze u 2. takmičarsku/natjecateljsku večer bit će poznat u toku/tijeku dana nakon zatvaranja glas(ov)anja, uzimajući u obzir, osim vaših glasova, bodove dobijene od žirija i publike u toku večeri održavanja 1. takmičarske/natjecateljske večeri u ovoj kategoriji. Za kraj ističemo da su izrazi radi preglednosti dati u jednom gramatičkom rodu, a koji se bez diskriminacije odnose podjednako na muški, kao i na ženski spol.

ZA SVOGA FAVORITA MOŽETE GLASATAI NA FACEBOOK STRANICI DJECA ZNAJU PJEVATI!


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh