U petak Humanitarno večer za Ismeta Hodžića

U petak Humanitarno večer za Ismeta Hodžića

MRK Sloga, MNK Sloga i Centar za obrazovanje i kulturu Gornji Vakuf-Uskoplje u petak, 29.12.2017. godine, organizuju Humanitarno večer za Ismeta Hodžića, dječaka iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja koji treba pomoć za liječenje.

U okviru programa koji počinje u 17:30h u Sportskoj dvorani Gornji Vakuf-Uskoplje biti će odigrana utakmica MRK Sloga – Veterani MRK Sloga, zatim MNK Sloga – Veterani NK Sloga, a u pauzama utakmica pripremljen je bogat muzički program te bogata tombola.

Ulaz na ovaj humanitarni događaj je 2 KM uz mogućnost da svako od publike donira sredstva po želji za našeg Ismeta.

Ismet Hodžić se trenutno nalazi na liječenju na Pedijatrijskoj klinici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, a smješten je u Roditeljskoj kući na Jezeru.

U podršku Ismetu, koji trenira u fudbal AF „Vrbas“, uključio se i bh reprezentativac Miralem Pjanić, koji je malom heroju uputio poruku, a to možete pogledati na OVOM LINKU.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh