Poziv poljoprivrednim proizvođačima

Foto ilustracija: Internet Foto ilustracija: Internet

Parlament Federacije BiH zadužio je Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva da prikupi informacije sa terena o investicijama u periodu od 2012.-2017. godine u poljoprivrednom sektoru Federacije BiH„ i o tome informira Vladu Federacije BiH.

U vezi s tim Ministarstvo je izradilo kratki anketni upitnik za nadležne općinske i gradske službe zadužene za poslove poljoprivrede koje će, u suradnji sa klijentima-investitorima, izvršiti njihovo popunjavanje.

Podaci iz popunjenih upitnika će poslužiti Vladi Federacije BiH za planiranje sredstava za podršku investicijskim projektima u sektoru poljoprivrede.

Zbog izuzetno kratkog roka mole se svi zainteresirani da se što hitnije jave u Ured za poljoprivredu općine Gornji Vakuf - Uskoplje kako bi zajednički popunili ovaj anketni upitnik.

Važno je napomenuti da sektor poljoprivrede obuhvaća, ne samo primarnu poljoprivrednu proizvodnju nego i otkup, skladištenje i preradu poljoprivrednih proizvoda, što je važno imati na umu prilikom popunjavanja ovog anketnog upitnika.

ANKETNI UPITNIK.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh