FOTO: Saobraćajna nesreća na magistralnom putu Bugojno - Donji Vakuf

Na magistralnom putu M- 16 Bugojno – Donji Vakuf u naselju Čaušlije sinoć iza ponoći, u 1 sati i 15 minuta, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno motorno vozilo.

Iako je na automobilu pričinjena znatna materijalna šteta nije bilo težih posljedica po zdravlje učesnika nezgode. Od siline udara vozilo je srušilo betonski stub.

bug.ba

Više...

FOTO: Zapaljen kontejner u centru grada

Neodgovorni pojedinac ili više njih slučajno ili namjerno, zapalio je kontejner u Preporodovoj ulici u Gornjem Vakufu-Uskoplju.

Na lice mjesta su izišli vatrogasci koji su brzom reakcijom ugasili požar u zapaljenom kontejneru.

Više...

Udes na Rostovu

Oko 11:30 h na magistralnom putu Novi Travnik – Bugojno, na prevoju Rostovo dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo i putničko motorno vozilo marke VW „Passat“.

Prema prvim informacijama nema povrijeđenih, a uviđajne radnje su u toku. Ovo je još jedno upozorenje vozačima da brzinu prilagode uslovima na cesti.

Više...

Pronađen ukradeni Audi A6 iz Vilić Polja

Jučer je na lokalitetu Makljena između Gornjeg Vakufa-Uskoplja i Prozor-Rame pronađeno putničko motorno vozilo marke Audi A6, zelene boje. Ispostavilo se da se radi o Audiu u vlasništvu P.P. koji je ukraden 12.10.2017. godine u Vilić Polju.

Podsjećamo, tog 12.10., u Vilić Polju su u samo jednoj noći ukradena dva putnička motorna vozila, te opljačkane dvije porodične kuće.

Povezan članak: Užasna noć u Vilić Polju, ukradena dva automobila, te opljačkane dvije kuće

Više...
Priključi se za RSS feed